See other templates

- Dilampirkan Pekeliling ICT Bil 1/2017 - Pembelian Perkakasan ICT menggunakan Geran UiTM (Pindaan)

Pindaan melibatkan :-

1. Jumlah geran sehingga RM2,000 untuk tempoh 5 tahun
2. Semua pensyarah (Gred 41) yang berjawatan tetap walaupun belum disahkan jawatan layak untuk memohon
3. Pembelian komputer tablet dibenarkan menggunakan geran

Surat bil : 300 PPF PTA 9/10/1/JPPK) dari Pejabat PNC Pembangunan , PPF & ICT bertarikh 5hb Februari 2014 dan Pekeliling NC Bil 2/2014 adalah dirujuk.

Merujuk kepada perkara di atas, hanya tuan/puan yang akan tamat komputer sewaan dalam masa kurang 6 bulan sahaja boleh memohon. Status pensyarah yang layak adalah yang tetap sama ada sah jawatan/ belum sah jawatan dibenarkan memohon.

Untuk makluman, gantian komputer sewa hanya akan diberi kepada staf pentadbiran, pensyarah yang memegang jawatan pentadbiran  (dengan kelulusan JPPK) dan  pensyarah yang status kontrak/pakej sahaja. Bagi pensyarah yang status tetap walaupun belum sah jawatan , tuan/puan adalah layak dan diminta memohon geran komputer. Klik di sini untuk borang permohonan  .Borang permohonan hendaklah diserahkan oleh pemohon kepada syarikat UiTM Document Services Sdn Bhd   Section1.Sdn.Bhd 

Dilampirkan juga FAQ  untuk sebarang kemusykilan berkaitan geran tersebut.

Sebarang perubahan penama/lokasi/pengesahan status jawatan hendaklah dimaklumkan terus kepada pihak Infotech (Pn Sarah/ Pn Saenah) untuk tindakan selanjutnya supaya tidak berlaku kesulitan dikemudian hari. 

Pihak UiTM Document Service Sdn Bhd melalui pekeliling BILANGAN 01 TAHUN 2017 berkenaan pembelian komputer peribadi atau komputer riba, memaklumkan bahawa katalog senarai barangan dan harga boleh didapati melalui laman sesawang kami di http://section1.com.my.

Cara memuat turun katalog adalah seperti berikut:

a) Layari laman sesawang http://section1.com.my

b) Skroll ke bahagian bawah pada laman sesawang dan lihat pada tajuk utama SECTION1

c) Klik pada link UITM COMPUTER GRANT CATALOGUE

Sebarang perubahan pada katalog akan dikemas kini dari masa ke semasa. Jika terdapat sebarang pertanyaan atau memerlukan khidmat nasihat mengenai barangan, spesifikasi dan harga, boleh menghubungi kami melalui nombor 03-5522 5366.

 

Section1.Sdn.Bhd
122 & 123, Level 2, Block 1,
INTEKMA Resort & Convention Centre,
Persiaran Raja Muda, Section 7,
40000 Shah Alam, Selangor
Tel : 03-5522 5366

u/p:  Hazlin Bt Abd Rahim  
Tel   : 019 - 384 9605 / 019 - 275 9605 

Joomla templates by Joomlashine